Дупки убийци зеят на междуградски път в Пловдивско. Инцидент по чудо

...
Дупки убийци зеят на междуградски път в Пловдивско. Инцидент по чудо
Коментари Харесай

Дупка на път в Пловдивско замалко не уби семейство с бебе СНИМКИ

Дупки убийци зеят на междуградски път в Пловдивско. Инцидент по знамение се размина без потърпевши, откакто автомобил попадна в образувал се кратер в асфалта и спука гума.

„ Опитах се да избегна една дупка. Гумата ми се пръсна за секунда, нямах никаква опция да я избегна, тъй като имаше насрещно придвижване. Едва овладях колата ”, изясни пострадалият Георги Гюров пред GlasNews.bg.

Местните управляващи обясниха, че са изпратили няколко докладни до Агенция „ Пътна инфраструктура ”. Отговор обаче няма.



Ето какво описа още Георги Гюров:

В 18:00 часа придвижването по пътя с. Красново - Пловдив преди село Строево беше много натоварено. Кратерът в асфалта не можеше да бъде избегнат от мен защото в този миг колата от насрещното придвижване се опитваше също да избегне сходна дупка евентуално. Дясната предна гума ми се пръсна и едвам овладях автомобила да не изхвръкне от пътя.

Защо плащаме винетки, за какво не престават да ни слагат в обстановка, в която да рискуваме живота на фамилията си. Гумите ми не са износени. Не са те повода. Само на 10 000 км са и са на нов автомобил. Тепърва чакам да схвана какво е положението на автомобила.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР